Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flyplass

Hovedflyplassen for Paris er Roissy Charles de Gaulle, og ligger nord for byen. Det er her direkteflyene til Sas, Sterling og AirFrance lander. RER linje 3 går inn til sentrum, og er likeså rask som bussen Roissybus med avganger hvert kvarter frem til midtnatt. Billetten koster litt over 8 euro en vei. Det er også mulig å ta Cars AirFrance til og fra flyplassen. Et tips er å kjøpe et turistkort for kollektivtrafikk allerede her hvis du skal reise mye over større avstander i byen. Skal du bare oppholde deg i sentrum er dette ikke nødvendig. Sjekk siden til det lokale kollektivselskapet RAPT.

http://paris.webby.no/db/fileupload/les-halles.jpgNorwegian benytter flyplassen Orly, som ligger sør for byen. En rask og fin måte å komme seg til sentrum er å ta RERs toglinje nummer 2 eller 3, som koster rundt 6 euro. Det går også buss, nummer 283 eller Orlybus, som også ligger på rundt 6 euro. Også Cars AirFrance tilbyr et alternativ. Et tips er å kjøpe et turistkort for kollektivtrafikk allerede her hvis du skal reise mye over større avstander i byen. Skal du bare oppholde deg i sentrum er dette ikke nødvendig. Sjekk siden til det lokale kollektivselskapet RAPT.

Utskriftsvennlig versjon

Flere artikler

   Finn et perfekt hotell i Paris

   Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:   Sponsede lenker

   Mer reisestoff

   Regn om valuta


   Privacy Policy