Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flyplass - Paris

Hovedflyplassen for Paris er Roissy Charles de Gaulle, og ligger nord for byen. Det er her direkteflyene til Sas, Sterling og AirFrance lander. RER linje 3 går inn til sentrum, og er likeså rask som bussen Roissybus med avganger hvert kvarter frem til midtnatt. Billetten koster litt over 8 euro en vei. Det er også mulig å ta Cars AirFrance til og fra flyplassen. Et tips er å kjøpe et turistkort for kollektivtrafikk allerede her hvis du skal reise mye over større avstander i byen. Skal du bare oppholde deg i sentrum er dette ikke nødvendig. Sjekk siden til det lokale kollektivselskapet RAPT.

http://paris.webby.no/db/fileupload/les-halles.jpgNorwegian benytter flyplassen Orly, som ligger sør for byen. En rask og fin måte å komme seg til sentrum er å ta RERs toglinje nummer 2 eller 3, som koster rundt 6 euro. Det går også buss, nummer 283 eller Orlybus, som også ligger på rundt 6 euro. Også Cars AirFrance tilbyr et alternativ. Et tips er å kjøpe et turistkort for kollektivtrafikk allerede her hvis du skal reise mye over større avstander i byen. Skal du bare oppholde deg i sentrum er dette ikke nødvendig. Sjekk siden til det lokale kollektivselskapet RAPT.

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy