Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Shopping - Paris

Shopping i Paris er en fornøyelse, og selvfølgelig må man ta høyde for at prisene nok er i øverste klasse. Kvalitet koster jo, som kjent. Det fine med Paris er at butikkene ofte er samlet i klynger, slik at du finner mange klesbutikker i samme området, mange gullsmeder i et annet, og så videre. Salget i Paris er fra 10. januar og varer ut første del av februar. Om sommeren er salget stort sett i juli.

http://paris.webby.no/db/fileupload/Printemps2.jpgHaute Couture, eller mote som vi ofte kaller det, særpreger Paris. Ikke bare de halvårlige visningene til kjendisdesignerne er da verdt å nevne, men også de mange smakfulle stedene hvor man får tak i stilige plagg. En berømt motegate er Avenue Montaigne, likeså er Rue du Faubourg Saint-Honoré preget av kjente merker. Er du innom disse to gatene, har du sikkert sett de fleste viktige designernavnene. Litt mer uavhengige kjeder, men meget spennende, finner du generelt i bydelen Saint-Germain des Près. Rue de Rennes har også sin andel av kjente merker, og ta også en spasertur i det trendy Marais-området.

Smykker (Bijouteri) finner du mange av på Place Vendôme og i Rue de la Paix.

Rue de Seine, Rue Jacob og Rue du Bac har mange butikker innen håndverk (og spesielt kunsthåndverk). På markedet Saint-Ouen finner du i tillegg masse brukt, og er åpent fra lørdag til mandag.

Det er mange markeder i og utenfor byen (i tillegg til Saint-Ouen), bare se Aftenpostens tips.

Noen kjente kjøpesentre:

Skulle du mot formodning trenge kjøpeassistanse, hva med å benytte deg av tjenestene til Chic Shopping Paris eller Boutique Personal Shopping?

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy