Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flybilletter - Paris

http://paris.webby.no/db/fileupload/place-concorde.jpgDet kan koste litt å fly direkte til Paris hvis du ikke har bestilt lang tid i forveien, men det er mange selskaper som tilbyr denne ruten, direkte og med mellomlanding, så prisene kan variere mye. Det er mulig å finne meget rimelige avganger.

Blant selskapene som tilbyr direkteflyvinger til Paris fra Oslo finner vi Norwegian, Sas og AirFrance-KLM. I sommersesongen er det svært mange avganger å velge mellom, uten at det betyr mye for prisen for de som venter for lenge med å bestille. Det kan også være at disse selskapene til tider har mellomlandinger, men dette er sjelden.

Er du villig til å mellomlande i et tredje land som Storbritannia, Tyskland, Nederland eller Belgia kan du også komme over rimelige (men klart mer slitsomme) alternativer. Her er søkemotorene overlegne i å finne de siste tilbudene. Husk også at flere europeiske storbyer er godt forbundet med Paris med hurtigtog.

Så tipset vårt er: vær tidlig ute! Det er også mulig å finne restplasser, men dette er ikke noe du bør satse på.

 En direktetur tar ca 2 timer og 25 minutter. Paris betjenes av to flyplasser: Charles de Gaulle og Orly.

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy