Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Overnatting - Paris

http://paris.webby.no/db/fileupload/eiffel.jpg

Det er mange alternative bosteder i en storby som Paris, og vi har noen tips om hoteller i en egen artikkel.

Campingplassene er naturlig nok utenfor byen, i mer landlige strøk. Ikke noe i veien med det siden kollektivtilbudet gjerne er godt og effektivt. I byskogen Bois de Bologne ligger den mest sentrale. Se kommunens oversikt over campingplasser.

Mange leier ut møblerte rom, men av egen erfaring er dette kanskje det siste du bør vurdere. Prisene er som oftest skyhøye, og kvaliteten varierer stort. Skal du derimot oppholde deg lenger i byen eller reiser ilag med mange andre, kan dette være aktuelt. Se den offisielle listen over tilbydere.

Bed & Breakfast er kanskje det rimeligste alternativet ønsker du å bo sentralt, og noen er så store at det danner seg backpacker-miljøer. Fin mulighet til å bli kjent med andre turister. Bruk gjerne kommunens oversikt som rettleder for å finne kvaliteten!

Det kan være noe forvirrende med adresseindikasjonene, som i Paris gjerne er etter bydelenes nummer. 1 er ikke uvalig sentralt, men det er også høyere tall. Les mer om bydelene i egen artikkel.

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy