Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Restauranter - Paris

Det kryr av spisesteder i Paris, og de varierer fra de mer gatekjøkkenliknende fastfood stedene til de gourmetpremierte luksusrestaurantene. Her gir vi bare noen tips, og har du spist på en god restaurant som du ikke finner på denne siden, eller syntes den var dårlig, så gi oss gjerne beskjed.

http://paris.webby.no/db/fileupload/latinerkvarteret.jpgMange turister oppholder seg gjerne i området rundt Champs-Élysées, og både selve gaten og dens sidegater har mange tilbud. Man Ray Restaurant kalles hipp på grunn av sin innredning og kjente eiere, mens Boeuf sur le toit sies å være frekventert av den intellektuelle eliten. Mange skryter av Guy Savoy, mens Maison Blanche regnes som gourmet.

Legger du middagen eller lunsjen til Saint-Germain des Près, kan både Procope og Lipp tilby tradisjonsrike omgivelser. Cafe de Flore er kanskje mest kjent for sine historiske gjester, mens gourmetrestauranten Helene Darroze har et kontroversielt ry.

Ved Notre-Dame ligger den kjente gourmetrestauranten Tour d`Argent med fin utsikt, mens du kan spise frosk hos Roger la Grenouille (Rue des Grands-Augustins 26).

I det trendy Marais-distriktet kan du kanskje prøve Ambroisie, som har hele 3 stjerner i Michelinguiden. Litt mer økonomisk er Vins des Pyrenees Bistro (Rue Beautreillis 25).

Det er på flere steder mulig å hente seg et gratiseksemplar av Paris Gourmand (fra Goosta), med oversikt til over 400 spisesteder. For flere tips, se siden til Eat in Paris.

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy