Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Severdigheter - Paris

Det tar lang tid å få med seg alle de interessante, vakre og betydningsfulle severdighetene i Paris. Byen bugner over av museer i verdensklasse, og mange kirker viser viktige stiler fra kunsthistorien. Det er også flere nydelige parker å slappe av i med en piknikk, og vi har også noen tips for de som planlegger en romantisk reise til storbyen. De minste er nok klare for en tur til EuroDisney og Parc Asterix, som fort kan stjele en dag eller to. De litt mer voksne vil ha mye moro på Cité des Sciences.

Landemerke nummer 1 i Paris (og Frankrike) er vel Eiffel-tårnet, godt synlig fra de fleste steder i byen. Du må beregne litt tid i kø for å ta heisen opp, og du kan velge hvor høyt du ønsker å dra (prisen til topps er 12 euro, mens vil du lavere får du rabatt). Det er også muligheter for å ta et måltid på restaurantene på det andre nivået. Om sommeren er det mulig å komme seg helt til topps mellom kl. 09 og kl. 23.

Se nettsiden til Eiffel-tårnet.

http://paris.webby.no/db/fileupload/pompidou.jpg

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy