Reisetips for Frankrikes romantiske hovedstad

Din guide til Paris - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Aktiviteter - Paris

En by som Paris har selvfølgelig mye å tilby innen aktiviteter. Seinen kan være et greit utgangspunkt om sommermånedene, hvor du enten kan sole deg på ”stranden” eller se byen fra båt. Det er også gode muligheter til å få guidede turer til fots eller buss.

Sole deg ved Seinen

Hvert år, i juli-august, fyller kommunen deler av breddefortauene med strand slik at turister og innbyggere kan slikke sol. ”Paris Plage” tilbyr også pamler og svømmebasseng!

Tur på Seinen

Det er i perioden april – oktober mulig å utforske byen fra elven gjennom Batobus. Det er 6 stoppesteder for av- og påstigning.

Byvandring

Å spasere rundt med guider kan være en fin måte å bli kjent med Paris på. Se sidene til:

Vil du spare beina, kan ett av bussalternativene hjelpe deg. Balabus og Open Tour kan begge føre deg til de mest sentrale severdighetene, og det er gjerne åpent for fri av- og påstigning med gyldig billett for en periode. For området rundt Montmartre spesielt kan du se på siden til Montmartrobus.

http://paris.webby.no/db/fileupload/katakomber.jpg

Finn et perfekt hotell i Paris

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy